السبت، 17 يوليو 2010

رز بالمأكولات البحريه


المقادير:

رز حسب عدد أفراد العائله -
زبده -
ربيان مقشر ونظيف -
قليل من البيض -
فلفل بارد
قليل من البسله
فلفل أسود -
ملح -
بهارات -
بصل أخضر
قليل من الماجي

الطريقة:

أسلقي الأرز بالماء وقليل من الملح وقبل أن ينضج بقليل أضيفى قليل من الزبده.

أقلي البيض بالمقلاه ثم قطعيه قطع صغيره أحضري قدر أخر وحمري البصل مع الماجي بعد تقطيعه قطع صغيره بالزبده .

أضيفي الربيان والفلفل الأسود والبهارات وقليل من الملح ثم غطي القدر كي ينضج الربيان.

وفي النهايه أضيفي اليه البازلاء ولأن أخلطي الأرز المسلوق مع البيض والربيان مع بعض وعند التقديم أضيفي الفلفل البارد اليها بعد تقطيعه شرائح .
Ingredients:

Button by the number of family members -
Butter -
Shrimp, peeled and clean -
Few eggs -
Pepper cool
Few peas
Black pepper -
Salt -
Spices -
Green Onion
Few Almagi

Way:

Boil the rice with water and a little salt and simmer a little before that add a little butter.

Fry eggs Palmqlah then deterministic small pieces Bring pot and Fry onions with Almagi small pieces after being cut butter.

Add the shrimp and black pepper and spices and a little salt, then cover pot to simmer shrimp.

In the end, add to it because Mix peas, boiled rice with egg and shrimp with some add pepper when you apply cold to it after the cut slices.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق